vrijdag 28 januari 2011

Vorbemusterung 08-02-2010

Via de verkoper en de architect en ook via een weblog van iemand anders hebben we begrepen dat we een Vorbemusterung konden aanvragen.

Wat wil dat nu zeggen dat Vorbemusterung?
Je kunt dan een dag met een medewerker van Gussek haus, in ons geval Dhr. Schnitger, door de fabriek en de showroom lopen en uitleg krijgen over de mogelijkheden. Je kunt dus dan al, zien wat je later uit kunt kiezen.

Ook kun je dan al een beetje meer-en minderprijzen horen. Wij hebben op deze dag erg veel foto's gemaakt zodat we later, toen we thuis waren, erg veel beelden hadden, zodat we eigenlijk al wisten wat we zouden kiezen.

Deze extra dag voor de definitieve Bemusterung, is zeer nuttig en we zouden het zeker aan willen raden, om van deze mogelijkheid gebruik te maken!

De tijd die men in deze Vorbemusterung investeert levert het je later bij de definitieve Bemusterung dubbel en dwars op. Je moet dan namelijk erg scherp zijn, en als je over de "banale" zaken eigenlijk al vooraf een beslissing hebt genomen, kun je daarmee dus ook wat tijd "winnen" tijdens de Bemusterung. Waardoor er meer tijd is voor het uitdiepen van de  details .

De foto's die we gemaakt hebben tijdens de Vorbemusterung zijn hier zichtbaar:
Foto's van de Vorbemusterung op Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten