vrijdag 28 januari 2011

Afspraak met de architekt van Gussek Haus

28-01-2010 hebben we de eerste afspraak met de Nederlandse architekt van Gussek Haus. Het betreft Marcel Plate, die werkzaamheden voor de Benelux markt verricht, alsmede sommige Duitse projecten. We habben vooraf wat offertes gekregen en we hadden al besloten voor het model Ulmenallee.

Naar aanleiding van de mogelijkheden binnen dit Ulmenallee ontwerp, is Marcel Plate langsgekomen, om samen met ons te inventariseren en interpreteren wat wij voor ogen hadden. Ook binnen de gestandaardiseerde woningen zijn aanpassingen mogelijk, zoals spiegelen van de indeling, verplaatsen of laten vervallen van muren, indelingen van gevels, zoals ramen groter of kleiner et cetera. Marcel heeft ter plaatse wat aanpassingen gemaakt op overtrek papier en we hebben gediscussieerd over gevel indeling aan de Noordzijde (straatzijde) en interieur muren aanpassingen.


Besloten is om aan de Noordzijde toch wat meer raampjes te positioneren, om de behandeling bij de gemeente en de welstandscommissie wat vloeiender te laten verlopen.

We gaan uit van deze basis: Ulmenallee


Geen opmerkingen:

Een reactie posten