vrijdag 1 april 2011

week 4 van de bouw, werkdag 11

Vandaag hebben de installateurs alles afgemaakt en netjes opgeleverd.
Ze hebben ook een tijdelijke voorziening gemaakt, zodat we met 1 stekker in een stopcontact, we licht hebben in de kelder..

De geluidsdempers voor de ventilatie.
De luchtslangen gaan in een soort van verdeeldoos. En die hangen voor Peter wat laag,
dus die gaan we zelf even iets hoger hangen. Vier schroefjes los, doosje naar boven schuiven en weer 4 schroefjes vast. Dat kan net het verschil betekenen tussen flink je hoofd stoten of er zorgeloos onder door lopen.


Gussek Haus hanteert een badkamer temperatuur van 24 graden en de vloer verwarming alleen kan die temperatuur lastig bereiken. Daarom kiest Gussek er voor om een extra radiator te plaatsen in de badkamer. Wij vinden echter dat de ruimte temperatuur van 24 graden voor in een badkamer een beetje hoog is, en hebben er wel voor gekozen, om de verwarmingsbuizen al wel te laten voorbereiden, maar de radiator te laten zitten. Het was een besparing van 130 Euro. Door dat het nu voorbereid is, kan er later altijd nog eentje geplaatst worden.

De douche is klaargemaakt voor tegelwerk.


Er is door ITW contact opgenomen met Nutswerk (die de definitieve aansluitingen verzorgt) of het mogelijk was dat de leidingen die vanaf buiten komen, netjes via het plafond konden gaan lopen. Dit was mogelijk als er gezorgt werd voor houten platen. ITW(de installateur) heeft dat netjes gemaakt.


Warmtepomp, leidingwerk etc. Het witte kastje boven het rode vat is de controle module voor de gehele verwarming, een soort van micro processor zeg maar.. En strak leidingwerk hoor...



Alles is weer opgeruimd en clean er ze hebben ook alles opgeveegd. We hadden afgesproken dat wij wel alles zouden opruimen, maar het was zo'n troep dat ze het zelf maar hebben gedaan..


Een hele cleane meterkast..

De installateur is alles bij elkaar 6 werkdagen bezig geweest..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten